Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

A Aludisseny oferim una àmplia experiència en millorar el confort de la teva llar, si necessites millorar l'aïllament i aspecte del teu habitatge no dubtis a contactar amb nosaltres.

Oferim un ampli catàleg per canviar les portes i finestres amb l'avantatge que a més d'aconseguir una millora estètica, també descobriràs el confort de millorar l'aïllament tèrmic i acústic a tot el teu habitatge.

Si necessites un projecte a mida per tancar algun balcó, terrassa o qualsevol altre espai, ens adaptem a les teves necessitats.

Formem part de la Xarxa Aluminier TECHNAL, per oferir als nostres clients els millors materials amb una qualitat contrastada.

La Xarxa Aluminier TECHNAL està integrada per empreses dun alt nivell de professionalitat, amb els industrials més ben formats i coneixedors del producte TECHNAL, cobrint els diferents segments del mercat, com obres residencials, institucionals o del sector terciari. Presents a tota la geografia espanyola, així com a Andorra, els industrials de la Xarxa Aluminier TECHNAL aconsellen i guien sobre les solucions idònies per a cada projecte, ja sigui d'obra nova o rehabilitació. Formar part de la Xarxa Aluminier TECHNAL és sinònim de qualitat i innovació.

Fachada de nuestro local
Interior de nuestro local
Nuestro taller
Nuestro taller
Pressupostos


Pressupostos sense compromís

Tots els nostres productes compten amb la qualitat de les marques

Que oferim

Finestres
Finestres

Tot tipus de finestres d'alumini adaptades a cada butxaca i mida. Dins el nostre catàleg podem oferir tot tipus de finestres: corredisses, abatibles, oscil·lo-batents, practicables i a mida.

Portes
Portes

Fabriquem i muntem tota mena de pores d'accés d'alumini. Portes d'entrada a mida i personalitzades per donar seguretat i estètica a casa teva.

Tancaments en alumini
Tancaments en alumini

Ens adaptem a les teves necessitats, tancaments de qualitat que ofereixen disseny, seguretat i aïllament. Tancaments per a terrasses, balcons, patis. Crea nous ambients gràcies a les nostres solucions.

Mostra treballs

Qualitat i disseny

Amb els nostres productes garanteixes la màxima qualitat i aconsegueix una llar més acollidora

Obre la teva casa

Obre la teva casa

TECHNAL compta amb unes sèries de sistemes que es caracteritzen especialment per tenir uns acabats visualment molt discrets, elegants i que afavoreixen l´entrada de llum natural al habitatge. D'aquesta manera, s'eliminen els impediments visuals, es guanya visibilitat i augmenta el confort a l'interior de les estances.

Aïllar-te del soroll

Aïllar-te del soroll

TECHNAL ofereixen un índex d'atenuació acústica que pot arribar fins als 43 decibels, un aïllament acústic excel·lent tenint en compte que el soroll mitjà a la ciutat se situa al voltant dels 60 decibels. D'aquesta manera, TECHNAL garanteix un confort acústic òptim a l'interior de l'habitatge.

Protegeix-te del fred i de la calor

Protegeix-te del fred i de la calor

Deixar a l'exterior la calor, el fred, la humitat, el vent... proporciona una confortabilitat inqüestionable. TECHNAL en participa amb la contrastada experiència i fiabilitat dels seus sistemes fusteria d'alumini que garanteixen el benestar dels usuaris.

Estalvia energia

Estalvia energia

TECHNAL disposa de finestres i portes que permeten estalviar calefacció i aire condicionat. Gràcies a la incorporació del trencament del pont tèrmic als sistemes de fusteria d'alumini, s'augmenta l'aïllament fins a un 55% respecte d'una finestra simple.

Renova la teva casa

Renova la teva casa

Disposem d'una àmplia gamma de productes per poder rehabilitar el teu habitatge amb un estil únic i una qualitat excel·lent. Les textures fines i visibles d'aquests acabats remarquen la sobrietat i l'elegància dels colors, semblants als materials naturals, combinant la matèria i la llum.

Estigues segur

Estigues segur

Les finestres són un dels principals punts d'accés per als lladres, per això és important triar un bon tancament. La majoria de finestres no arriben a la classificació RC1. Molt poques aconsegueixen arribar a RC3. RC3 és el nivell més exigent per a l'habitatge i TECHNAL compta amb una sèrie de fusteries que ofereixen aquest nivell de seguretat elevat.

932 742 613
Email